Logo

Werken bij de Nauta Group

Nauta is een (h)echt familiebedrijf en daar zijn we best een beetje trots op! Hoe gaat het met je? En heb je een leuk weekend gehad? Het zijn vragen die je regelmatig hoort in onze wandelgangen. We houden van samenwerken, aanpakken en hebben veel voor elkaar over. Met allemaal één gezamenlijk doel en dat is onze klant de grootste fan van Nauta maken. Om dat doel te bereiken werken we bij de Nauta Group vanuit vier kernwaarden. Deze kernwaarden vormen ons DNA en maken ons uniek. Ze beschrijven wie we zijn, waar we in geloven en zijn herkenbaar voor onze relaties.

Openstaande vacatures

Nauta Connect, Barneveld

Nauta, Barneveld

S2 hang- en sluitwerk, Deventer

Heb jij het Nauta DNA?

Familie

Nauta is een (h)echt familiebedrijf, en daar zijn we trots op. Gebouwd op ondernemingszin, doorzettingsvermogen en hard werken. Bij ons werken aanpakkers die de klant voorop stellen, oplossingsgericht denken en zich richten op lange termijnrelaties.

Vertrouwen

Onze bedrijfsvoering en manier van samenwerken zijn gebaseerd op vertrouwen, eerlijkheid en openheid. Wij luisteren, maken onze beloften waar en behandelen onze klanten, relaties en elkaar met respect.

Oprechte belangstelling

Dat zit in ons DNA! Zoals we met elkaar omgaan, gaan we ook met onze relaties om. Persoonlijk en betrokken. Samenwerken, elkaar helpen en successen vieren, zorgen ervoor dat we plezier hebben in ons werk en we onze doelen blijven realiseren.

Verrassen

Het verschil tussen gewoon en geweldig is net dat beetje extra. Beter presteren dan gisteren. Dit doen we door onze klanten steeds weer te verrassen met onze innovaties, persoonlijke service, door kennis te delen en leerzame workshops en evenementen te organiseren.

Dit bieden wij jou

Kom je bij ons werken? Dan weet je zeker dat je het volgende van ons mag verwachten.

Betrokken
collega’s

Persoonlijke ontwikkeling

Leuke borrels en (sportieve) activiteiten
Ontspannen werksfeer

Stage of leerwerkplek

Ben je op zoek naar een leerzame stageplek of wil je leren en werken tegelijk? Neem dan contact met ons op via werken@nauta.com.

Nauta is aangesloten bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en is een erkend leerbedrijf. Met veel enthousiasme brengen onze medewerkers hun expertise over en begeleiden we je graag tijdens het leren in de praktijk. Naast dat je bij ons veel kunt leren binnen je vakgebied, krijg je ook een kijkje binnen de muren van een mooi bedrijf en leer je omgaan met klanten!

Maak kennis met je collega’s

Medewerkers aan het woord

,,Ik ben begonnen bij de binnendienst van Nauta en had altijd de grote wens om ooit de weg op te gaan als accountmanager. Ik ben blij dat ik die kans gekregen heb en nu dagelijks bij klanten over de winkelvloer kom. Nauta is echt een tof bedrijf waar een fijne en vriendelijke sfeer hangt. Veel collega’s zijn goede vrienden geworden en zie ik ook buiten het werk. Ook worden er super veel leuke activiteiten georganiseerd zoals borrels, personeelsfeesten en sportieve uitjes en ik kan je vertellen: die wil je echt niet missen!”

Robert Schattenberg

Account Manager Nauta.com

Medewerkers aan het woord

,,Nauta Connect is een fantastische plek om te werken. Het is een omgeving waarin teamwork centraal staat en waar iedereen elkaar ondersteunt. Er is altijd ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling en je wordt aangemoedigd om nieuwe vaardigheden te leren. Het is een omgeving waarin je je thuis voelt, altijd jezelf mag zijn en waarin je kunt groeien als werknemer.”

Sam Jansen

Software Developer
Nauta Connect

Medewerkers aan het woord

,,Sinds 2000 ben ik werkzaam bij Nauta als servicemonteur van de kluizen in de buitendienst. Ik bezoek dagelijks bedrijven en particulieren om storingen op te lossen. Geen dag is hetzelfde, want elke storing is weer een nieuwe uitdaging en vraagt om een eigen unieke en creatieve aanpak. Bovendien kom ik op locaties waar je als gemiddelde Nederlander niet zomaar komt. Kortom een hele leuke, uitdagende baan bij een zeer gezellig en fijn bedrijf. Er heerst hier echt een ons kent ons cultuur. Iedereen kent elkaar, of je nu op kantoor zit of dagelijks zoals ik onderweg bent.”

René ter Haar

Servicemonteur kluizen
(buitendienst)

Medewerkers aan het woord

,,Na mijn afstudeerproject bij S2 hang- en sluitwerk ben ik, zoals ze dat zo mooi zeggen, ‘blijven hangen’. Als Product Designer houd ik mij nu bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en de optimalisatie van de huidige productlijn. Tijdens mijn afstudeerproject mocht ik gelijk aan de bak met onder andere de ontwikkeling van een vernieuwd meerpuntsslot en een verstelbaar deurkrukje. Bij S2 krijg je volop de mogelijkheid om je creativiteit en technische kennis te benutten.”

Bart van den Berg

Product Designer
S2 Hang- en sluitwerk

Medewerkers aan het woord

,,Als HR-medewerker voer ik werkzaamheden uit voor alle bedrijven binnen de Nauta Group. Dat is ontzettend leuk, want zo heb je elke dag contact met andere collega’s en zien mijn werkdagen er elke dag weer anders uit. Dat de Nauta Group een familiebedrijf is, merk je meteen. Iedereen is ontzettend betrokken en er hangt een gezellige sfeer. En vergeet alle activiteiten niet! Er wordt door het jaar heen veel georganiseerd, waaronder de jaarlijkse bedrijvenloop en een volleybaltoernooi.“

Marinda van de Beek

HR-medewerker
Nauta Services

Medewerkers aan het woord

,,In mijn functie heb ik veel klantcontact in Nederland en België en draag hiermee bij aan het breed in de markt zetten van onze producten en concepten. De combinatie van commercie, techniek, creativiteit en het intensieve contact met mensen vind ik superleuk en daagt mij dagelijks uit. Werken in een platte organisatie maakt je erg betrokken en geeft veel verantwoordelijkheid. Samenwerken met fijne collega’s die stuk voor stuk ook vakidioot zijn, zorgen ervoor dat de afgelopen 7 jaar voorbij zijn gevlogen!”

Patrick Kleinhuis

Account Manager
S2 Hang- en sluitwerk