Logo

Service & Support

Met onze diverse service & support afdelingen bieden we de service die bij u past en die u als partner mag verwachten. Stuk voor stuk afdelingen waar u met al uw vragen terecht kan, waar u wordt geholpen en waar wordt meegedacht.

Kluizenservice

Onze kluizenspecialisten zijn zeven dagen per week bereikbaar voor storingen en onderhoud aan uw product. Met ons servicenetwerk zijn wij zowel in de Benelux als in Duitsland snel ter plaatse. Krijgt u uw kluis niet meer geopend, heeft u problemen met het kluisslot of een andere technische vraag, dan kunt u dit melden via ons serviceformulier.  

Het serviceteam werkt bovendien nauw samen met onze R&D-afdeling bij de ontwikkeling van maatwerkproducten en bij het naar wens ombouwen van bestaande oplossingen.

R&D- afdeling

Nieuwe trends op het gebied van veiligheid, nieuwe productiemethoden of nieuwe regelgeving, bij de Nauta Group zitten we er bovenop. Zowel op het gebied van hang- en sluitwerk als kluizen hebben wij productontwikkelaars met veel technische kennis in huis. Dagelijks werken zij aan het doorontwikkelen van producten en ontwerpen van nieuwe producten. Dit doen zij door hun technische kennis en creativiteit te bundelen met de expertise van onze collega’s en door nauw samen te werken met onze klanten.

lees meer

Cilinder- en sleutelservice

Bij onze sleutelspecialisten kunt u terecht voor het maken van mechanische en elektromechanische sleutelplannen voor onder meer woningen/appartementencomplexen, kantoren, hotels, scholen en andere publieke en openbare locaties. Dit kan variëren van een set gelijksluitende cilinders tot een middelgroot of complex sleutelplan van wel meer dan 100 deuren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het bijmaken van alle typen sleutels, onderhoud en storingen aan uw sleutelmachine en voeren wij noodreparaties nog dezelfde dag voor u uit.   

Marketing en data management

De Nauta Group beschikt over een team marketing en data professionals die elke dag klaar staan voor onze klanten in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Zij voorzien onze klanten van de juiste productdata voor hun eigen verkoopkanalen en bieden persoonlijke ondersteuning op het gebied van online of offline marketing.