Logo

Nauta Academie

De veiligheidsbranche is constant in beweging, innovaties volgen elkaar steeds sneller op en klanten vragen steeds vaker om uitgebreide voorlichting en advies. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en onze nieuwste producten organiseren we diverse producttrainingen of -demonstraties.

Training en Experience Center 

Voor het volgen van trainingen bent u van harte uitgenodigd in ons Training en Experience Center in Barneveld. De route naar onze speciaal ingerichte trainingsfaciliteit loopt dwars door ons Experience Center. Hier kunt u direct onze producten zien en ervaren. Ook bieden we onze klanten, die geen showroom hebben, de mogelijkheid om met eindklanten een kijkje te nemen in onze showroom.  

Producttrainingen en – demonstraties

Onze product- en beveiligingsspecialisten hebben in de lange Nauta historie veel kennis en expertise opgebouwd op het gebied van veiligheid. Kennisdeling is voor ons dan ook van essentieel belang. Immers kunnen we alleen met elkaar het bewustzijn rondom veiligheid verhogen en de kwaliteit van onze producten blijven waarborgen. Deze producttrainingen en -demonstraties worden zowel op onze eigen bedrijfslocaties als bij u op locatie gegeven.

PKVW trainingen

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een keurmerk voor woningen die voldoen aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie. Om bestaande woningen te beveiligen volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen dient u een erkend PKVW-bedrijf te worden en moeten uw medewerkers de opleiding Preventieadviseur volgen bij Studiecentrum Minerva. Nauta-specialist Gert-Jan van de Kuilen is als vakdocent verbonden aan Studiecentrum Minerva en geeft op onze locaties de volgende PKVW opleidingen: ‘Preventieadviseur’, ‘Regelgeving en montage’ en de ‘opfriscursus’.

Kijk hier voor ons huidige trainingsaanbod.

Samenwerking MBO/HBO

Nauta werkt nauw samen met het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Regelmatig ontvangen wij studenten van diverse (security)opleidingen. Onze beveiligingsspecialisten laten de studenten kennismaken met de praktijk en nemen ze mee in de laatste ontwikkelingen rondom beveiligingsproducten, certificeringen, regelgeving en goede inbraakpreventie. Een waardevolle samenwerking waarbij we theorie verbinden met de praktijk.