Logo

De Nauta Group

Sinds de oprichting in 1963 heeft de Nauta Group zich ontwikkeld tot toonaangevend importeur, groothandel en fabrikant van (mechanische) beveiligingsproducten. Wij bedenken, ontwikkelen, produceren én leveren oplossingen op het gebied van hang- en sluitwerk, brand- en inbraakwerende opbergmiddelen en kluizen. Met inmiddels bijna 60 jaar ervaring voelen we ons nergens anders zo thuis als in veiligheid

Met vestigingen in Nederland en Duitsland en afnemers in heel Europa zijn we één van Europa’s meest complete distributeurs. Naast een groot assortiment reguliere merken, voeren we eigen Nauta merken met de kwaliteit die u van ons als specialist mag verwachten.

Onze bedrijven

Onderstaande bedrijven vormen samen de Nauta Group. Nauta Services levert als Shared Service Center gespecialiseerde diensten binnen de Nauta Group, waaronder service op het gebied van beveiliging, financiële administratie, ICT, HRM, productdata en marketing. Kijk voor meer informatie en de producten op de desbetreffende websites.

S2-hang-en-sluitwerk

Nauta-services

Wybe Jan Nauta, MBA | Directeur Nauta Group

“De Nauta Group staat voor een betrokken, veelzijdig en inventief familiebedrijf. Wij nodigen u van harte uit in ons Experience Center in Barneveld om te kijken welke oplossing het beste bij u past.”

Onze missie

De Nauta Group draagt daadwerkelijk bij aan de veiligheid thuis, op school, op het werk of waar dan ook. We overtreffen de verwachtingen van onze klanten door wat we doen ook echt goed te doen. De naam Nauta staat garant voor kwaliteit, kennis én betrouwbaarheid en daar zijn we trots op!

Onze ambitie is om daadwerkelijk bij te dragen aan de veiligheid thuis, op school, op het werk of waar dan ook.

Duurzaam ondernemen

Verantwoord bezig zijn met energie en met mensen; wij leveren graag onze bijdrage aan een
duurzamere wereld. Ons beleid is daarbij gericht op vier speerpunten:

Graag leggen wij meer uit over hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen.