Logo

Servicemonteur kluizen

Onze collega’s van de Technische Dienst Kluizen zijn technische mannen die precies weten hoe een kluis in elkaar steekt. Als servicemonteur ben je veel onderweg en bezoek je onze klanten om service te verlenen en storingen snel en correct op te lossen. Denk bijvoorbeeld aan het openen van een kluis, wanneer deze niet meer opengaat of het plaatsen van maatwerkkluizen op locatie. Naast het vele contact met de klant heb je een mooie werkplek in ons magazijn met gezellige collega’s. Hier worden kluizen omgebouwd naar wens van de klant, dit kan variëren van een ander slot monteren tot een compleet nieuwe inrichting van de kluis. Als servicemonteur bied je altijd een oplossing en geef je onze klanten een veilig gevoel!

Waarom je je snel thuis voelt…

Hoe gaat het met je? En heb je een leuk weekend gehad? Het zijn vragen die je vaak hoort in onze wandelgangen. We houden van persoonlijk contact met elkaar, en naar onze klanten. We zijn een (h)echt familiebedrijf. Begonnen als een kleine speler is de Nauta Group uitgegroeid tot een specialist op het gebied van hang- en sluitwerk en brand- en inbraakwerende kluizen. Op onze hoofdlocatie werken we iedere dag met een enthousiast en gemotiveerd team van zo’n 80 medewerkers aan het succes van ons bedrijf.

Dit bieden wij jou

Kom je bij ons werken? Dan kun je dit van je nieuwe werkplek verwachten!

Betrokken collega’s
Persoonlijke ontwikkeling
Leuke borrels en (sportieve) activiteiten
Ontspannen werksfeer

Wat ga je bij ons doen?

Dit ben jij ten voeten uit…

Familie

Nauta is een (h)echt familiebedrijf en daar zijn we best een beetje trots op! Bij ons werken aanpakkers die hard willen werken en veel voor elkaar overhebben. We zijn dan ook een ‘platte’ organisatie, zo zijn de lijntjes onderling lekker kort, heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden en gaan we samen op zoek naar de juiste puzzelstukjes. Met allemaal één gezamenlijk doel en dat is onze klant de grootste fan van Nauta maken.

Verrassen

We vinden al snel iets normaal. Het verschil tussen ‘gewoon’ en geweldig geeft daarom net dat beetje extra. Het is dan ook onze uitdaging om elke dag een beetje beter te presteren dan gisteren en daarmee onszelf, maar ook onze klanten te verrassen. Bijvoorbeeld met onze persoonlijke service of door onze kennis te delen middels workshops en gave evenementen. We vinden het dan ook belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en dat je bij ons werk doet waar je energie van krijgt. Daar worden we uiteindelijk allemaal blij van!

Oprechte belangstelling

Nauta is een gezellig bedrijf, waar je je snel thuis zult voelen. We houden van samenwerken en elkaar helpen wanneer nodig. En is er een succes behaald? Dan vieren we dat gezamenlijk of je er nu direct bij betrokken was of niet! Het zijn stuk voor stuk onderdelen die het werken bij Nauta zo leuk maken en die ervoor zorgen dat we elke dag plezier in ons werk hebben.

Vertrouwen

Onze bedrijfsvoering en manier van samenwerken zijn gebaseerd op vertrouwen, eerlijkheid en openheid. We luisteren, maken onze beloften en hebben waardering voor elkaar en elkaars werk. O,ja en iedereen maakt fouten en fouten leiden vaak de volgende keer sneller tot een succes. Dus zeggen we maar zo: volgende keer beter!

Vragen of solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Wacht dan niet en solliciteer direct via onderstaande button. Heb je misschien nog vragen? Dan mag je ons altijd een mailtje sturen of bellen!

Els Nauta, HR-manager

[email protected]
+31 (0)342 455079

Maak kennis met je collega’s

Medewerkers aan het woord

,,Ik ben begonnen bij de binnendienst van Nauta en had altijd de grote wens om ooit de weg op te gaan als accountmanager. Ik ben blij dat ik die kans gekregen heb en nu dagelijks bij klanten over de winkelvloer kom. Nauta is echt een tof bedrijf waar een fijne en vriendelijke sfeer hangt. Veel collega’s zijn goede vrienden geworden en zie ik ook buiten het werk. Ook worden er super veel leuke activiteiten georganiseerd zoals borrels, personeelsfeesten en sportieve uitjes en ik kan je vertellen: die wil je echt niet missen!”

Robert Schattenberg

Account Manager Nauta.com

Medewerkers aan het woord

,,Ik ben in 1978 begonnen als magazijnmedewerker bij Nauta. Ja, je leest het goed, ik ben al meer dan 40 jaar werkzaam bij dit mooie bedrijf. In al die jaren heb ik mij nog geen dag verveeld en word ik nog steeds blij als we aan het einde van de dag met ons hele team de bak met orders weer leeg hebben en het magazijn weer netjes is. Waarom ik hier nog steeds met heel veel plezier werk? De onderlinge sfeer en teamspirit binnen de Nauta Group is heel bijzonder. De betrokkenheid is groot en iedereen werkt hard voor elkaar.”

Steef Klomp

Logistiek Manager Nauta.com

Medewerkers aan het woord

,,Als marketing medewerker voer ik werkzaamheden uit voor alle bedrijven binnen de Nauta Group. Dat is ontzettend leuk, want zo heb je elke dag contact met andere collega’s en zien mijn werkdagen er elke dag weer anders uit. Dat de Nauta Group een familiebedrijf is, merk je meteen. Iedereen is ontzettend betrokken en er hangt een gezellige sfeer. En vergeet alle activiteiten niet! Er wordt door het jaar heen veel georganiseerd, waaronder de jaarlijkse bedrijvenloop en een volleybaltoernooi.“

Marinda van de Beek

Marketing medewerker
Nauta Services

Medewerkers aan het woord

,,Het mooiste van mijn baan als Servicemonteur vind ik dat je elke dag nieuwe mensen ontmoet. Ik spring ’s ochtends in de auto en cross het hele land door om storingen te verhelpen. Vaak gaat het om een kluis die niet meer open gaat. Voor ons elke keer weer de uitdaging om hem toch open te krijgen. Ook ben ik regelmatig op de zaak om het team te helpen met het monteren van kluizen. Dat is altijd gezellig. We werken hard voor elkaar, maar houden er ook van om af en toe een geintje bij elkaar uit te halen.”

Orhan Arslan

Servicemonteur Nauta.com

Medewerkers aan het woord

,,In mijn functie heb ik veel klantcontact in Nederland en België en draag hiermee bij aan het breed in de markt zetten van onze producten en concepten. De combinatie van commercie, techniek, creativiteit en het intensieve contact met mensen vind ik superleuk en daagt mij dagelijks uit. Werken in een platte organisatie maakt je erg betrokken en geeft veel verantwoordelijkheid. Samenwerken met fijne collega’s die stuk voor stuk ook vakidioot zijn, zorgen ervoor dat de afgelopen 7 jaar voorbij zijn gevlogen!”

Patrick Kleinhuis

Account Manager
Themans Hang- en sluitwerk

Medewerkers aan het woord

,,Na mijn afstudeerproject bij Themans hang- en sluitwerk ben ik, zoals ze dat zo mooi zeggen, ‘blijven hangen’. Als Junior Product Designer houd ik mij nu bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en de optimalisatie van de huidige productlijn. Tijdens mijn afstudeerproject mocht ik gelijk aan de bak met onder andere de ontwikkeling van een vernieuwd meerpuntsslot en een verstelbaar deurkrukje. Bij Themans krijg je volop de mogelijkheid om je creativiteit en technische kennis te benutten.”

Bart van den Berg

Junior Product Designer
Themans Hang- en sluitwerk