Logo

Full Stack Developer

Is softwareapplicaties ontwerpen en ontwikkelen helemaal jouw ding? Ben je creatief, denk je in oplossingen en wil je graag jouw verfrissende ideeën met ons en de klant delen? Word Full stack developer bij CaptureTech Products!

Voor onze nationale en internationale opdrachtgevers ontwikkelen we oplossingen op het gebied van sleutelbeheer en het beheer van bedrijfsmiddelen in elektronisch beveiligde lockers en safes. Als Full Stack software developer word je onderdeel van ons kleine en ambitieuze team en ga je helpen bij het bouwen van complete soft- en hardware toepassingen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, opleveren van (maatwerk) software en het doorvoeren van wijzigingen in bestaande programmatuur.

CaptureTech products is onderdeel van de Nauta Group en werkt vanuit twee locaties, Barneveld en Nieuw Vennep. Bovendien heb je de mogelijkheid om deels thuis te werken.

Waarom je je snel thuis voelt…

Hoe gaat het met je? En heb je een leuk weekend gehad? Het zijn vragen die je vaak hoort in onze wandelgangen. We houden van persoonlijk contact met elkaar, en naar onze klanten. We zijn een (h)echt familiebedrijf. Begonnen als een kleine speler is de Nauta Group uitgegroeid tot een specialist op het gebied van veiligheidsoplossingen, zoals hang- en sluitwerk, kluizen en sleutelbeheer. Wij werken iedere dag met een enthousiast en gemotiveerd team van zo’n 130 medewerkers aan het succes van ons bedrijf.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Dit bieden wij jou

Kom je bij ons werken? Dan kun je dit van je nieuwe werkplek verwachten!

Betrokken collega’s

Telefoon/laptop van de zaak

Leuke borrels en (sportieve) activiteiten
Ontspannen
werksfeer

Dit ben jij ten voeten uit

Maar wat we eigenlijk nog belangrijker vinden … je herkent jezelf in ons bedrijfs DNA

Familie

De Nauta Group is een (h)echt familiebedrijf en daar zijn we best een beetje trots op! Bij ons werken aanpakkers die hard willen werken en veel voor elkaar overhebben. We zijn dan ook een ‘platte’ organisatie, zo zijn de lijntjes onderling lekker kort, heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden en gaan we samen op zoek naar de juiste puzzelstukjes. Met allemaal één gezamenlijk doel en dat is onze klant de grootste fan van Nauta maken.

Verrassen

We vinden al snel iets normaal. Het verschil tussen ‘gewoon’ en geweldig geeft daarom net dat beetje extra. Het is dan ook onze uitdaging om elke dag een beetje beter te presteren dan gisteren en daarmee onszelf, maar ook onze klanten te verrassen. Bijvoorbeeld met onze persoonlijke service of door onze kennis te delen middels workshops en gave evenementen. We vinden het dan ook belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en dat je bij ons werk doet waar je energie van krijgt. Daar worden we uiteindelijk allemaal blij van!

Oprechte belangstelling

Wij zijn een gezellig bedrijf, waar je je snel thuis zult voelen. We houden van samenwerken en elkaar helpen wanneer nodig. En is er een succes behaald? Dan vieren we dat gezamenlijk of je er nu direct bij betrokken was of niet! Het zijn stuk voor stuk onderdelen die het werken bij Nauta zo leuk maken en die ervoor zorgen dat we elke dag plezier in ons werk hebben.

Vertrouwen

Onze bedrijfsvoering en manier van samenwerken zijn gebaseerd op vertrouwen, eerlijkheid en openheid. We luisteren, maken onze beloften en hebben waardering voor elkaar en elkaars werk. O,ja en iedereen maakt fouten en fouten leiden vaak de volgende keer sneller tot een succes. Dus zeggen we maar zo: volgende keer beter!

Vragen of solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Wacht dan niet en solliciteer direct via onderstaande button. Heb je misschien nog vragen? Dan mag je ons altijd een mailtje sturen of bellen!

Els Nauta, HR-manager

[email protected]
+31 (0)342 455079

Maak kennis met je collega’s

Medewerkers aan het woord

,,Ik ben begonnen bij de binnendienst van Nauta en had altijd de grote wens om ooit de weg op te gaan als accountmanager. Ik ben blij dat ik die kans gekregen heb en nu dagelijks bij klanten over de winkelvloer kom. Nauta is echt een tof bedrijf waar een fijne en vriendelijke sfeer hangt. Veel collega’s zijn goede vrienden geworden en zie ik ook buiten het werk. Ook worden er super veel leuke activiteiten georganiseerd zoals borrels, personeelsfeesten en sportieve uitjes en ik kan je vertellen: die wil je echt niet missen!”

Robert Schattenberg

Account Manager Nauta.com

Medewerkers aan het woord

,,Ik ben in 1978 begonnen als magazijnmedewerker bij Nauta. Ja, je leest het goed, ik ben al meer dan 40 jaar werkzaam bij dit mooie bedrijf. In al die jaren heb ik mij nog geen dag verveeld en word ik nog steeds blij als we aan het einde van de dag met ons hele team de bak met orders weer leeg hebben en het magazijn weer netjes is. Waarom ik hier nog steeds met heel veel plezier werk? De onderlinge sfeer en teamspirit binnen de Nauta Group is heel bijzonder. De betrokkenheid is groot en iedereen werkt hard voor elkaar.”

Steef Klomp

Logistiek Manager Nauta.com

Medewerkers aan het woord

,,Na mijn afstudeerproject bij S2 hang- en sluitwerk ben ik, zoals ze dat zo mooi zeggen, ‘blijven hangen’. Als Product Designer houd ik mij nu bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en de optimalisatie van de huidige productlijn. Tijdens mijn afstudeerproject mocht ik gelijk aan de bak met onder andere de ontwikkeling van een vernieuwd meerpuntsslot en een verstelbaar deurkrukje. Bij S2 krijg je volop de mogelijkheid om je creativiteit en technische kennis te benutten.”

Bart van den Berg

Product Designer
S2 Hang- en sluitwerk

Medewerkers aan het woord

,,Als marketing medewerker voer ik werkzaamheden uit voor alle bedrijven binnen de Nauta Group. Dat is ontzettend leuk, want zo heb je elke dag contact met andere collega’s en zien mijn werkdagen er elke dag weer anders uit. Dat de Nauta Group een familiebedrijf is, merk je meteen. Iedereen is ontzettend betrokken en er hangt een gezellige sfeer. En vergeet alle activiteiten niet! Er wordt door het jaar heen veel georganiseerd, waaronder de jaarlijkse bedrijvenloop en een volleybaltoernooi.“

Marinda van de Beek

Marketing medewerker
Nauta Services

Medewerkers aan het woord

,,In mijn functie heb ik veel klantcontact in Nederland en België en draag hiermee bij aan het breed in de markt zetten van onze producten en concepten. De combinatie van commercie, techniek, creativiteit en het intensieve contact met mensen vind ik superleuk en daagt mij dagelijks uit. Werken in een platte organisatie maakt je erg betrokken en geeft veel verantwoordelijkheid. Samenwerken met fijne collega’s die stuk voor stuk ook vakidioot zijn, zorgen ervoor dat de afgelopen 7 jaar voorbij zijn gevlogen!”

Patrick Kleinhuis

Account Manager
Themans Hang- en sluitwerk

Medewerkers aan het woord

,,Het mooiste van mijn baan als Servicemonteur vind ik dat je elke dag nieuwe mensen ontmoet. Ik spring ’s ochtends in de auto en cross het hele land door om storingen te verhelpen. Vaak gaat het om een kluis die niet meer open gaat. Voor ons elke keer weer de uitdaging om hem toch open te krijgen. Ook ben ik regelmatig op de zaak om het team te helpen met het monteren van kluizen. Dat is altijd gezellig. We werken hard voor elkaar, maar houden er ook van om af en toe een geintje bij elkaar uit te halen.”

Orhan Arslan

Servicemonteur Nauta.com