Terugblik Nauta 50 jaar Nauta!

Nauta Group 50 jaar!

Op 23 september j.l. was het precies 50 jaar geleden dat Nauta door de heer Sijne Nauta werd opgericht. Hij startte als zelfstandig ondernemer zijn handelsactiviteiten vanuit Gouda. De eerste klanten waren sleutelspecialisten, de DHZ-branche en ijzerwaren- en gereedschapszaken:

"Je hebt echt geen idee waar je aan begint, ik kon niet bevroeden hoe het avontuur zou aflopen. Het eerste magazijn was de kofferbak van de auto, die werd 's morgens geladen en moest 's avonds weer leeg zijn. Simpelweg alles verkopen wat je had."

In 1997 nam Wybe Jan het roer van zijn vader over. Onder het motto "stilstand is achteruitgang", zette de groei zich voort wat uiteindelijk heeft geresulteerd dat alle activiteiten zijn georganiseerd onder de Nauta Group.

Wij zijn trots en dankbaar dat we, samen met onze klanten, relaties en medewerkers, Nauta hebben kunnen uitbouwen tot het prachtige bedrijf dat het nu nog steeds is.

Om u te bedanken voor de fijne samenwerking en dit bijzonder jubileum te vieren, hebben wij op 23 september j.l. een bijzondere jubileumdag georganiseerd. We kijken terug op een geslaagde verjaardag. Wij vinden het fantastisch dat u de moeite heeft genomen ons op deze speciale dag te bezoeken.

De gehele dag zijn diverse foto's gemaakt welke u hieronder kunt bekijken:
 

 
Op onze vijftigste verjaardag lanceerden wij onze speciale jubileumactie. Op de dag zelf hebben wij diverse activiteiten georganiseerd waaronder diverse productdemonstraties zoals freesdemo's, cilinders uitvullen, cilinders uitboren, er werden diverse nieuwe sleutelmachines gedemonstreerd.

Het thema van ons jubileum is: Wie jarig is...trakteert! Daarom gaven wij 3x Samsung Galaxy tablets weg. Daar moest u echter wel wat voor doen:
  • Hoe snel krijgt u onze verjaardagskluis open?
  • Raadt u hoeveel sleutels er in de kluis liggen?
  • Draait u de gouden driehoek op ons rad van fortuin?
De winnaars van de Samsung Galaxy tablet zijn:

Hoe snel krijgt u onze verjaardagskluis open?
De winnaar is Dhr. Nick Göttgens van de firma F. Havekes te Deventer met een recordtijd van 9,68 seconden!


Raadt u hoeveel sleutels er in de kluis liggen?
De winnaar is dhr. Henk Tolsma van de firma Wuestman te Harderwijk. Er zaten 617 sleutels in de kluis. Dhr. Tolsma zat er slechts één sleutel naast!


Draait u de gouden driehoek op ons rad van fortuin?
Exact 10 personen hebben de gouden driehoek op het rad van fortuin gedraaid. Uit deze 10 personen is dhr. Klaas de Jong van Hubo te Urk de gelukkige winnaar!


Wij wensen alle winnaars veel plezier met hun tablet!