Nauta doneert mooi bedrag aan Kinderhospice de Glind

Nauta, uit Barneveld, bestaat 50 jaar! In 1963 is het bedrijf opgericht door de vader van huidige directeur Wybe Jan Nauta. Dit bijzondere jubileum werd exact vijftig jaar later, op 23 september jl., gevierd met een feestelijke dag voor klanten, relaties en medewerkers. In plaats van cadeaus werden alle gasten gevraagd een donatie te doen ten behoeve van het Kinderhospice.

Nauta is fabrikant en leverancier van beveiligingsproducten zoals hang- en sluitwerk en kluizen, met als slogan ‘thuis in veiligheid’. Net zoals de Nauta-producten een bijdrage leveren aan een veilig thuis, biedt het Kinderhospice de Glind een ‘veilig thuis’ waar ernstig zieke kinderen korte óf langere tijd kunnen verblijven. Ouders en het gezin kunnen even rustig op adem komen terwijl de zorg voor hun kind in professionele handen is.

‘Samen met onze klanten en relaties is er een mooi bedrag opgebracht voor het Kinderhospice. Hiermee willen wij het geweldige werk wat zij doen voor zieke kinderen van harte ondersteunen.’, vertelt Wybe Jan Nauta.

Op 11 december jl. werd de symbolische cheque uitgereikt aan Ilse Vasterman van het Kinderhospice. ‘Relaties, klanten, medewerkers en directie, hartelijk dank voor dit geweldige bedrag. We zullen het besteden aan de nieuwbouw van ons Kinderhospice in Barneveld.’, aldus Ilse Vasterman.
 
Voor meer informatie: