Nauta Group neemt productie Lampertz datasafes over

Sinds de overname van Orgami Sistec in 2007 investeert de Nauta Group continu in de verdere verbetering van haar assortiment safes.
Hierdoor is inmiddels een sterke basis gelegd voor een stevige groei op zowel nationaal als internationaal gebied. Orgami Sistec is uitgegroeid tot één van de meest complete Europese fabrikanten op het gebied van brand- en inbraakwerende safes.
 
Lampertz is een vooraanstaande fabrikant van hoogwaardige DIS-datasafes, fysieke IT-veiligheidsoplossingen en IT-ruimtes.
 
Met gepaste trots informeren wij u graag dat Orgami Sistec de productie van de Lampertz datasafes, inclusief alle rechten, patenten en licenties, heeft overgenomen.
 
De overname van de Lampertz productie past uitstekend binnen de strategie van de Nauta Group om haar portfolio 'eigen' A-producten te verbreden en haar internationale positie te versterken.
 
Inmiddels is de demontage en de verhuizing van de productiemiddelen uit Hoff (Duitsland) achter de rug en is de montage in Wallmenroth (Duitsland) in volle gang. Begin 2011 zullen de hier de datasafes onder de merknaam Sistec geproduceerd worden.
 
Nauta Group BV
Hanzeweg 10                                                                                    
3771 NG Barneveld
 
Telefoon: +31 (0)342 455000
Fax: +31 (0)342 455015
E-mail: [email protected]
Website: www.nautagroup.com