Citysafe: MLA EXPO & nieuw pand!

In de tweede week van september j.l., was Citysafe Wholesale Ltd. aanwezig op de MLA EXPO in Telford, Engeland. De EXPO, georganiseerd door de Master Locksmith Assocation, is dé Engelse beurs voor de ijzerwarenbranche, welke dit jaar door een record aantal bezoekers zijn bezocht. Bezoekers vanuit heel Engeland en Ierland kwamen naar de beurs om leveranciers te bezoeken, (nieuwe) producten te bekijken en in veel gevallen bestellingen te plaatsen!
 
Citysafe liet met gepaste trots hun brede range van Sistec en Salvus kluizen en archiefkasten zien. Bijvoorbeeld de best verkopende Euroguard range, welke volgens EN 1143-1 gecertificeerd zijn (Grade 0 tot Grade V). Bovendien was ook een groot deel van het Salvus assortiment te zien, het tweede eigen kluizenmerk van de Nauta Group. De Salvus safes, die in de afgelopen 12 maanden is uitgegroeid tot een vaste favoriet onder Britse slotenmakers, heeft een oplossing voor elke beveiligingsbehoefte.
 
Bezoekers van de CitySafe stand konden brand- en inbraakwerende kluizen bekijken, welke getest en gecertificeerd zijn volgens de meest recente Europese normeringen, waarbij met name de Salvus Palermo de bezoekers zeer aansprak, omdat bij deze kluis zowel de brand- als de inbraakwerendheid Europees gecertificeerd zijn. Alsof dit nog niet genoeg is, zijn alle kluizen ook nog eens getest en gecertificeerd door het ECB•S in Duitsland.
 
Op de Citysafe stand waren ook sleutelmachines van Keyline (Italië) te proberen. Citysafe is één van drie bedrijven die Keyline machines in Engeland levert.  Als de enige aanwezige Keyline leverancier was er daarom veel aandacht voor deze sleutelmachines.
 
Als laatste waren we blij met de aanwezigheid van Duitse cilinderfabrikant CES op onze stand. Onlangs hebben CES en Citysafe gekozen voor een nauwere strategische samenwerking op de Britse markt. Hiermee is Citysafe uitgegroeid tot de exclusieve CES-distributeur op de Britse ijzerwarenmarkt.
 
Op de beurs ging ook veel aandacht uit naar het nieuws dat Citysafe de verhuizing naar hun nieuwe pand heeft afgerond. Het nieuwe pand in Southampton, welke twee keer zo groot is als de vorige, is een grote stap vooruit voor Citysafe. Met een magazijn van meer dan 800 m² kan Citysafe nu nog sneller uit voorraad leveren!
 
Een tweede belangrijk onderdeel van het nieuwe pand is de nieuwe showroom (100m²), welke tevens zeer geschikt is voor het geven van producttrainingen. In de showroom worden de belangrijkste en nieuwste producten getoond.
 
Voor meer informatie over Citysafe of over andere Nauta Group activiteiten kunt u altijd contact met ons opnemen.