Amwit Security neemt CashTester over

 
 
 
 
 
Het verheugt ons u te kunnen mededelen dat het merk CashTester is overgenomen door Amwit Security, onderdeel van de Nauta Group uit Barneveld.
 
Met deze stap versterkt de Nauta Group, Europese leverancier en fabrikant van beveiligingsproducten, haar positie in de markt. De Nauta Group breidt hiermee de activiteiten uit op het gebied van het verwerken, controleren en het fysiek beveiligen van contant geld.

Amwit Security staat garant voor de continuïteit op het gebied van levering van het CashTester programma en het verlenen van service en support, inclusief de handhaving van de garantievoorwaarden. Daarnaast bieden wij u toegang tot het volledige assortiment brand- en inbraakwerende (geld)kluizen, van o.a. de merken Sistec en Salvus.

Mark Webbink, is als account manager in dienst getreden bij Amwit Security en blijft daarmee een voor u vertrouwd aanspreekpunt.

Per oktober a.s. worden de activiteiten van Amwit Security (Wormer) en CashTester (Deventer) op het gebied van logistiek, service en verkoop samengevoegd op de Hanzeweg 10, 3771 NG te Barneveld. U kunt dan op één plek terecht voor al uw vraagstukken op het gebied van cash handling en beveiliging.

Graag maken wij een afspraak voor een (hernieuwde) kennismaking met de combinatie Amwit Security - CashTester. Binnenkort nemen wij hiervoor contact met u op.

Mocht u vragen hebben dan kunt u ook altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie over geldverwerking, -controle en –beveiliging.
 
Amwit Security BV
Malerstraat 7b
1531 NW Wormer
The Netherlands
 
Phone +31 (0)75-6421438
Fax +31 (0)75-6427083