VACATURE: Nauta zoekt versterking!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op diverse afdelingen op zoek naar nieuwe collega's.

Magazijnmedewerker Nauta BV
Houd je van aanpakken en ben je stressbestendig? Voor onze vestiging in Barneveld zoeken wij een enthousiaste magazijnmedewerker die blij wordt van een grote hoeveelheid pakketten die klaar staan voor verzending.

Download:
 


Technisch helpdeskmedewerker Nauta Security BV
In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en eindgebruikers van onze kluizen en aanverwante beveiligingsproducten, zowel in Nederland als daarbuiten. Wanneer zij gebruikersvragen hebben of storingen willen melden, help jij ze op weg. Je kunt goed luisteren, doorvragen en maakt een inschatting van de behoefte van de klant. Je geeft zelf, op basis van je kennis en met behulp van onze informatiesystemen, de eerste support.

Download:
 
 
Herken je je in een van bovenstaande profielen, dan zien we je sollicitatie heel graag tegemoet! Stuur je cv en korte motivatie naar vacature@nauta.com t.a.v. Els Nauta en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
 

 
Productontwikkelaar Themans hang- en sluitwerk
Vraag jij je bij sommige producten af waarom ze op een bepaalde manier werken en geproduceerd worden, terwijl jij hier hele andere mogelijkheden voor ziet? Dan kun je bij ons jouw creativiteit en idee├źn helemaal de vrije loop laten gaan. Als productontwikkelaar maak je onderdeel uit van het Research & Development team dat op projectmatige wijze innovatieve producten ontwikkelt op het gebied van hang- en sluitwerk.
 
Download:
 
Zie jij jezelf terug in bovenstaand profiel? Stuur dan voor 15 januari je CV voorzien van motivatie naar werken@themans.nl t.a.v. Els Nauta.